Logo Invistra

Volg de BHV-cursus bij Invistra en haal in een keer je examen

Een goede BHV’er weet snel te handelen bij nood, calamiteit of incident en zorgt daarmee voor een stuk veiligheid van collega’s en klanten. Wil je BHV’er worden of jouw diploma geldig houden? Dan zit je bij Invistra goed. 

Bij ons haal je flexibel jouw bedrijfshulpverlening, zodat je precies weet wat je moet doen bij een ongeluk of incident op het werk of thuis. We leren je precies wat je moet doen in verschillende situaties. Je leert hoe je handelt bij een ontruiming, bijvoorbeeld bij brand, en hoe je noodhulp (EHBO) verleent. Zo ben jij degene die zorgt voor de veiligheid van collega’s en klanten. 

We geven vooral cursussen aan werknemers van bedrijven met 10 tot 50 werknemers. Je volgt de cursus in een groep van maximaal 8 tot 10 personen. Want een goede BHV’er word je niet door theorie te leren, maar door veel te oefenen en te doen. Daarnaast waarderen wij de inbreng van deelnemers en dat kan beter in kleine groepen. Zo hebben we ook de tijd om jouw BHV-vragen te beantwoorden. Kies voor de training op locatie of bij ons in Ridderkerk.

Met onze cursus bedrijfshulpverlening verbeter jij de veiligheid van jouw bedrijf. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om te ontdekken of er een klik tussen jou en Invistra is.

Wil je weten hoe cursisten onze BHV-trainingen ervaren? Lees dan hun reviews of neem contact met ons op en wij zorgen voor referenties.

1. BHV-basiscursus: haal in 1 of 2 dagen jouw BHV-examen

In twee dagen krijg je de basis van BHV. Je leert bijvoorbeeld te reanimeren, om te gaan met een AED, met wie je moet communiceren, een beginnende brand te blussen en hoe je moet ontruimen bij een brand. Aan het einde van de cursus krijg je een examen (volgens NIKTA-normen). Haal je die, dan krijg je een certificaat en een pas. Deze cursus geven we bij een minimaal aantal van zes personen of in overleg. Prijs per persoon €300,- ex. btw. Of kies voor e-learning en één praktijkdag. Veel gekozen en de prijs is €225,- ex. btw

2. BHV-herhalingscursus

Het is belangrijk om te blijven oefenen en de theorie te herhalen. We houden tijdens BHV-herhaling vooral jouw kunnen up-to-date. De herhalingscursus duurt normaal gesproken zes uur (incompany vier uur). Iedere maand is de cursus aan het einde van de middag of het begin van de avond in Ridderkerk. Prijs per persoon €150,- ex. btw

3. Meest gekozen: de online cursus (e-learning)

Onze online cursus is hetzelfde als de basiscursus, maar nu leer je de theorie zelf thuis en je maakt thuis een schriftelijk examen. Dit resultaat neem je mee naar de praktijkdag. Aan het einde van die dag ontvang je een BHV-diploma (NIKTA-gecertificeerd) en jouw BHV-pas.

Het boek dat we gebruiken kost € 25,00 inclusief verzendkosten. Die is niet verplicht, maar sturen we op als je dat wilt.

Bekijk ons opleidingsoverzicht voor de exacte data

Dit kost een BHV-cursus bij Invistra

De kosten van de basiscursus van 2 dagen zijn € 300,00. Kies je voor onze online cursus en praktijkdag? Dan bespaar je € 75,00 en kost het maar € 225,00 (exclusief btw). De herhalingscursus kost € 150,00. Dit is wel exclusief een cursusboek, die kost inclusief verzendkosten € 25,00. Alle cursussen met een lunchmoment zijn natuurlijk inclusief eten en drinken. 

Schrijf je vandaag nog in

Veelgestelde vragen over de BHV-cursussen van Invistra

Wanneer heb ik een BHV-herhalingscursus nodig?

In de Nederlandse wet staat periodiek. Ons advies is om deze jaarlijks te herhalen. Zo houd je je diploma geldig en vergeet je de lesstof niet.

Wanneer is een BHV-cursus verplicht?

Elk bedrijf heeft minimaal twee BHV’ers nodig. Niet één, want stel dat deze ziek wordt of op vakantie is. Ben jij er daar een van? Dan ben je verplicht periodiek een BHV-cursus te volgen. 

 

Wat leer ik op een BHV-cursus van Invistra?

In een kleine groep leer je de theorie en de praktijk van levenshandelend redden, brand blussen en om veilig te ontruimen. Je krijgt tijd om jouw vragen te stellen en incidenten (in het klein) te oefenen. 

 

Welke BHV-cursus van Invistra past bij mij?

Wil je niet thuis leren en heb je voldoende tijd? Kies dan voor de gewone basiscursus. Heb je weinig tijd of wil je besparen op de kosten? Kies dan voor de online cursus, een combinatie van e-learning en een cursusdag op locatie.