Logo Invistra

Volg onze cursus en wordt preventiemedewerker in één dag

Als preventiemedewerker ben jij de veiligheidsexpert van jouw bedrijf en kun je ongevallen en andere ellende voorkomen. Van geluidsoverlast tot het werken met gevaarlijke stoffen: je herkent risico’s die collega’s tijdens het werk lopen en je hebt de mogelijkheden om daar iets aan te doen. 

Daar blijft het niet bij, want je gaat aan de slag om gevaarlijke situaties en handelingen te minimaliseren. Hebben collega’s een vraag of een probleem die met hun werkomstandigheden (de Arbo) te maken heeft, dan help jij ze actief verder. Je spreekt ze aan op hun gedrag of bij een risicovolle situatie en je geeft voorlichting en controleert. Je bent als preventiemedewerker medeverantwoordelijk voor de gezondheid van iedereen in het bedrijf en krijgt hier ook tijd voor.

 

Bij ons haal jij 90% zeker jouw examen in een keer! Plan vandaag nog jouw cursus.

Preventietaken zijn wettelijk verplicht. Maar veel preventiemedewerkers zijn, in overleg met hun werkgever, ook de vertrouwenspersoon binnen het bedrijf of organiseren de BHV. Maar ook het organiseren van veiligheidscursussen, het versturen van veiligheids- of arbobrieven of het inwerken van nieuwe collega’s kan jouw verantwoordelijkheid zijn.

Wil jij collega’s graag bewust maken van veiligheid, over risico’s communiceren en actief aan de slag gaan met gevaarlijke situaties? Volg dan onze training en ontvang jouw diploma preventiemedewerker.

Ik meld me aan

Werknemers van deze bedrijven haalden hun examen bij Invistra

Dit zijn een aantal klanten waarvan de werknemers hun cursus bij Invistra behaalden:

 

Waarom zou je voor onze cursus preventiemedewerker kiezen?

Als goede preventiemedewerker ben je op de hoogte van de veiligheidsregels en de wetgeving. Je weet wat je volgens de arbowet moet doen. Maar onze opleiding gaat verder:

Schrijf je je in voor onze cursus? Dan ontvang je van tevoren een uitgebreide vragenlijst. Hiermee inventariseren we de behoefte binnen jouw bedrijf. Tijdens de cursus bespreken we vragen en geven jouw antwoorden. Omdat er meerdere deelnemers zijn, leren we van elkaar. Maar ook na de training kun je vragen stellen over waar je in de praktijk tegenaan loopt. 

De opleiding preventiemedewerker kost bij Invistra slechts € 225,00 (exclusief btw).  

Wil je meer weten of je inschrijven?