Logo Invistra

VCA-Opleiding

U bent werknemer, zzp-er of uitzendkracht? En u heeft VCA nodig? Wij bouwen aan uw kennis. Betrokken, verfrissend en inspirerend. VCA bij Invistra. Kijk eens verder dan alleen het volgen van een opleiding. Lees wat wij te bieden hebben. Ook code 95!

Wat is VCA?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Bedrijven die VCA-gecertificeerd zijn, werken met het VGM beheersysteem. Het doel dat nagestreefd wordt met het VGM beheersysteem is een verhoogd veiligheidsbewustzijn van mensen op de werkplek. Door te werken met dit beheersysteem voldoen deze bedrijven ook aan de arboregels op het gebied van milieu, gezondheid en veiligheid.

Invistra heeft altijd de juiste VCA-opleiding voor u!
Invistra leidt u in 1 dag op in de door u gekozen VCA-richting. Onze VCA-opleidingen kenmerken zich door: prikkelend en interactief lesgeven in kleine groepen (maximaal 12 personen). De opleidingen zijn goed verzorgd en kwaliteit wordt gecombineerd met gezelligheid. Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van VCA-opleidingen en weten dus waar de mogelijk moeilijke punten voor de cursisten liggen. Ons hoge slagingspercentage van 89% in 2017 toont dit ook aan.

Invistra biedt diverse VCA-opleidingen aan waardoor er altijd wel 1 geschikt is voor u:

  • Bent u leidinggevende of zzp’er? Kies dan voor VCA -VOL.
  • Bent u uitvoerend, gedetacheerd of uitzendkracht? Kies dan VCA-basis (B-VCA).
  • Bent u leidinggevende van een uitzendbureau? Dan is VCU-VIL voor u geschikt.

De kosten van de eendaagse opleiding VCA bedragen € 160,- (ex. btw). Het VCA-boek kan voor € 26,50 (ex. btw) los bijbesteld worden. Voor de inwendige mens wordt tijdens deze dag goed gezorgd.

Invistra heeft interessante aanbiedingen voor in company-trainingen. Dat geldt ook voor de situatie waarin 5 of meer cursisten tegelijk aangemeld worden. Vraag ernaar!

NB. Code 95 is bij ons ook mogelijk!

VCA-speciaal op maat
Vanwege onze achtergrond in onderwijs, coaching en veiligheid worden wij veel gevraagd voor speciale maatwerktrajecten binnen WSW, gemeentes en bedrijven. Heeft uw medewerker moeite met het behalen van de VCA-opleiding? Invistra kan vaak de juiste hulp bieden om uw medewerker toch succesvol het examen te laten doen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de opleiding VCA van Invistra? Of over de andere opleidingsmogelijkheden van Invistra? Neem dan contact met ons op. Bel 085 822 1655 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.