Logo Invistra

Wie is Invistra?

Arbeidsgeluk bepaalt voor een groot gedeelte hoe gelukkig je bent. Daarom is fysieke én mentale veiligheid op het werk zo belangrijk.

Wil je werk veiliger maken? Dan zit je bij Invistra goed. Ons team staat voor je klaar:

Bekijk onze promovideo hier.

Eric IJzerman

Eric geniet écht van zijn werk. Als cursist of bedrijf voel je je bij hem veilig en goed. Die woorden beschrijven wie hij is, hoe hij doet en hoe hij werkt. Ben jij blij? Dan is hij ook echt blij!

 

Jos Verpaalen

Jos neemt je mee in de wereld van VCA. Als kundig en betrokken adviseur en trainer legt hij graag zijn kennis neer. Heb je Jos, dan ben je positief de klos.

Helena van Beuzekom

Wil je nauwkeurigheid met een goede look? Zoek niet verder. Helena verzorgt voor ons de PR-documentatie. Daarbij poetst ze de Invistra-uitstraling op met passie en professie. 

 

Sarah Verkerk

Sarah onze officemanager en alleskunner. Knoopt alle touwtjes aan elkaar, ongetwijfeld zal je haar vast een keer aan de telefoon krijgen.

Lejan Versluis

Een brandweerman met passie, geen woorden, maar daden. Zo werkt hij al tientallen jaren met veel plezier bij de brandweer. Gerust kun je hem een brandexpert noemen.

 

Arjan Hoek

Doe normaal, wees jezelf en denk praktisch en nuchter. Zo staat Arjan als brandweerman zijn mannetje tijdens de training. Zijn woorden zijn niet altijd veel, maar je maakt hem graag mee. Want je kunt er gewoon wat mee doen. 

 

Johan Stijsiger

Wil je BHV-les krijgen van een 112 meldkamer centralist, die ook nog eens IC-verpleegkundige geweest is? Zijn verhalen uit de praktijk brengt hij tot leven en vergeet je niet meer.

 

Philip Gieszen

Stel een vraag over veiligheid… en je krijgt een uitgebreid antwoord. Hij helpt je enorm graag als je wilt leren over veilig werken, gezondheid, hulpverlenen en noem het maar op. Leer van zijn kennis en ervaring.

 

Gijsbertjan Versluis

De zoon van de brandweerman. En dezelfde passie. Positief, inspirerend en enthousiast. Maak kennis met Gijsbertjan in onze trainingen.  

Dick van ’t Hof

Dick is niet vies van een goed en eerlijk veiligheidsadvies. Hij vertelt je met zijn tientallen jaren ervaring alles over ISO en VCA, zodat je goed doet wat moet.

 

 

Joriene Goudswaard

Wie vuil maakt, maakt schoon. Dat gaat niet altijd op. Joriene is de dame die hier alles clean houdt. Zo zitten u en wij er fris bij.