Logo Invistra

Wie is Invistra?

Arbeidsgeluk bepaalt voor een groot gedeelte hoe gelukkig je bent. Daarom is fysieke én mentale veiligheid op het werk zo belangrijk.

Wil je werk veiliger maken? Dan zit je bij Invistra goed. Ons team staat voor je klaar:

Eric IJzerman

Eric geniet écht van zijn werk. Als cursist of bedrijf voel je je bij hem veilig en goed. Die woorden beschrijven wie hij is, hoe hij doet en hoe hij werkt. Ben jij blij? Dan is hij ook echt blij!

 

Lejan Versluis

Een brandweerman met passie, geen woorden, maar daden. Zo werkt hij al tientallen jaren met veel plezier bij de brandweer. Gerust kun je hem een brandexpert noemen.

 

Arjan Hoek

Doe normaal, wees jezelf en denk praktisch en nuchter. Zo staat Arjan als brandweerman zijn mannetje tijdens de training. Zijn woorden zijn niet altijd veel, maar je maakt hem graag mee. Want je kunt er gewoon wat mee doen. 

 

Johan Stijsiger

Wil je BHV-les krijgen van een 112 meldkamer centralist, die ook nog eens IC-verpleegkundige geweest is? Zijn verhalen uit de praktijk leven. en vergeet je niet meer.

 

Philip

Stel een vraag over veiligheid… en je krijgt een uitgebreid antwoord. Hij helpt je enorm graag als je wilt leren over veilig werken, gezondheid, hulpverlenen en noem het maar op. Leer van zijn kennis en ervaring.

 

Dick van 't Hof

Dick is niet vies van een goed en eerlijk veiligheidsadvies? Hij vertelt je met zijn tientallen jaren ervaring alles over ISO en VCA, zodat je goed doet wat moet.

 

 

Thea Wessels-Leune

Geen financiële of administratieve uitdaging is voor haar te groot. Dankzij onze secretaresse volg jij jouw training of adviestraject veel gesmeerder en flexibeler.