Logo Invistra

Wie is Invistra?

Invistra is in 2015 opgericht door Eric IJzerman. Jarenlang deed hij ervaring op in het onderwijs, gevolgd door coaching en re-integratie van unieke mensen en doelgroepen.

Tijdens zijn werk zag Eric steeds weer terugkomen dat arbeidsgeluk een groot gedeelte van het geluk in een mensenleven bepaalt. En dat fysieke en psychische veiligheid daarin nodig is. Daarom startte hij Invistra op om arbeid voor zowel werkgever als werknemer beter en veiliger te maken.

Eric gelooft in een goede verbinding tussen werkgever en werknemer. Om samen goede resultaten te bereiken. Intrinsiek gemotiveerd startte hij met de opleiding Middelbaar Veiligheidskundige. Dit gaf hem kennis, ervaring en enthousiasme in zijn werkzaamheden. De werkwijze van Invistra heeft succes. Invistra groeit op een gezonde manier. Om deze groei verder te borgen werkt Eric uitsluitend samen met kwalitatief goede en betrouwbare partijen.

Waar staat Invistra voor?

 • Betrokkenheid bij de klant
  Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Samenwerken is voor ons een uitdaging en geen verplichting. Samen sta je sterk in veiligheid en werk!
 • Duidelijke communicatie
  Wij vertellen wat we doen en doen wat we vertellen. Afspraak is afspraak!
 • Kwaliteit voor een eerlijke prijs
  Wij leveren goede opleidingen met goede materialen en docenten. En dat geldt ook voor onze adviestrajecten. Voor een eerlijke prijs.

Wat levert Invistra u op?

 • Heldere analyses
  Wij hanteren de drie “P’s” van Personen, Processen en Producten. Als deze goed zijn afgestemd, werkt alles veilig en goed. Risico’s hierin maken wij inzichtelijk.
 • Praktisch advies
  De wet is de theorie en u bevindt zich in de praktijk. Samen stemmen we de theorie en praktijk af op uw situatie.
 • Borging
  Kennis en ervaring is nodig. Kennis leer je, ervaring doe je. Onze opleidingen zijn hier op gestoeld. Dus sterk gerelateerd aan de praktijk.