Logo Invistra

Waarom zou je Invistra inhuren voor een toolboxmeeting?

Als je werkt bij een bouwbedrijf, weet je als geen ander hoe chaotisch de bouw kan zijn. Werknemers van meerdere bedrijven uit verschillende branches lopen door elkaar en af en aan van het bouwterrein. Helemaal wanneer er meerdere bedrijven ingehuurd zijn, is het risico op een botsing, ongeval of ander incident groot. Er kan zomaar een gevaarlijke situatie ontstaan of iets gebeuren waardoor jouw werknemer gewond raakt. Daarom is de toolboxmeeting vaak verplicht.

Bij werknemers gaat toch veiligheid voor alles?

Als het goed is, heb je het beste voor met jouw werknemers. Je wilt daarom de kans zo klein mogelijk maken dat hen tijdens het werk iets overkomt. 

De trainers van Invistra weten net als jij wat de gevaren op de bouwplaats zijn. Maar omdat ze niet op jouw bouwplaats werken, kijken ze wel anders naar situaties en herkennen ze risico’s die jij over het hoofd kunt zien.

 

Maak persoonlijk kennis met een van onze trainers die de toolboxmeeting geeft.

Dit maakt een toolboxmeeting met Invistra uniek

Onze trainers hebben ervaring als docent. Onze presentatie is praktisch, zonder geneuzel en interactief. We betrekken iedereen erbij. En we hebben een aantal leuke enquêtes en spellen gemaakt. Daardoor wordt praten over veiligheid laagdrempelig, stimuleren we creatief denken en maximaliseren we veiligheidsbewustzijn bij iedereen. De opzet van elke toolbox is anders; dat maakt het onvoorspelbaar, leuk en uniek. 

Wil je meer halen uit een toolboxmeeting? Kies dan voor de begeleiding van Invistra. Maak vandaag nog een afspraak, waarin we graag kennismaken en een realistische en passende offerte aanbieden.

 

Wanneer is een toolboxmeeting verplicht?

Een toolboxmeeting is verplicht voor ieder bedrijf dat VCA-gecertificeerd is. Bedrijven met VCA* moeten minimaal vier keer per jaar zo’n bijeenkomst houden. Heeft jouw bedrijf VCA**, dan zijn jaarlijks tien ontmoetingen verplicht.

- Eric Invistra -