Logo Invistra

VCA 1-op-1 begeleiding

VCA. Voor sommigen echt niet makkelijk…. Denk eens aan de VCA-woorden en de manier van vragen in het VCA-examen. U of uw medewerker kan tweetalig zijn en dat kan het extra lastig maken. Uiteraard snappen wij dit bij Invistra en daarom hebben wij een mooie en goede aanpak gerealiseerd. Hoe dan?

U kunt kiezen uit drie mogelijkheden:

  • U of uw collega volgt voorafgaand aan het examen een herhalingsmiddag. Dit houdt in dat er extra VCA-examenvragen worden geoefend. Daarnaast geeft onze deskundige collega tips en tools. Deze herhalingsmiddag bestaat uit een groep van maximaal 8 deelnemers en begint om 13.00. Zo start u zelfverzekerd met het VCA-examen en bent om 17.00 uur klaar.

Prijs is €135,- ex btw.

 

  • Een uur voor het examen neemt onze VCA-collega de belangrijkste punten van de VCA met u door. U start om half drie hiermee. De groep bestaat uit maximaal twee deelnemers. Daarna volgt het VCA-examen en bent u om 17.00 uur klaar.

Prijs is €120,- ex. btw.

 

  • Kies anders voor 1-op-1 begeleiding. Hoe gaat dit? Er wordt drie momenten verdeeld over een aantal weken, waarin twee uur wordt geoefend met de VCA-lesstof en het VCA-examen. Tussen deze wekelijkse momenten krijgt de deelnemer oefenstof mee.

Hierna volgt een gehele VCA-dag en het examen.

Prijs is €475,- ex. btw

 

 

Uiteraard staan wij open om mee te denken in een andere oplossing. Aarzel niet om ons te mailen of te bellen, want wij helpen u of uw medewerker graag verder.