Logo Invistra

Haal in een keer je examen met VCA e-learning

Moet jij ook thuiswerken? Heb je sinds kort tijd over door alle maatregelen rondom het coronavirus of is het gewoon tijd om je VCA-examen (opnieuw) te halen? 

Profiteer dan van onze VCA-coronavirusactie: leer en oefen thuis online en haal je examen! Doe dit In één keer met onze e-learning en 25 extra proefexamens. Gewoon je VCA halen kan niet meer, maar op deze unieke manier voldoe je wel aan de eisen. Jij bepaalt je eigen tempo, je eigen tijd en dat voor minder geld!

 

Vraag jouw e-learning aan

VCA e-learning met 25 proefexamens voor slechts €130

Je weet wat je moet leren voor je VCA, die wil je daarom in één keer halen. Daarom kies je voor deze speciale e-learning. We hebben een afwisselende programma gemaakt met filmpjes, afbeeldingen en illustraties, om het halen van je VCA zo leuk mogelijk te maken. We zijn echt jouw stok achter de deur, want je kunt pas naar het (proef)examen als je alle vragen gemaakt hebt. 

Profiteer van een perfecte prijs-kwaliteitverhouding. Voor slechts €130 haal je jouw VCA op een plezierige manier. Wil je de proefexamens niet? Dan profiteer je en betaal je maar €115. Slaag je niet direct, dan kun je deze weken voor €50 een herexamen doen.

Ik meld me aan

Hoe werkt de VCA e-learning?

Gemak dient de mens, dus dat is heel eenvoudig. 

Je meldt je aan. Je krijgt twee keer een inlog: 1 voor e-learning en 1 voor de proefexamens en je kunt aan de slag. Je kunt je meteen aanmelden voor een examen, want je krijgt een aantal data. 

Ben je het zat of heb je geen tijd meer, dan ga je de volgende keer verder waar je was. Heb je alle vragen gemaakt? Dan kun je de proefexamens maken.  

Hoe snel ben ik klaar met die VCA e-learning?

Een leuke vraag, maar daar hebben we niet het antwoord op. Dat komt omdat iedereen uniek is. Als je alles al weet kun je zelf hoofdstukken doorklikken en de vragen beantwoorden. Zo kun je sneller (proef)examen doen! Zo is het voor iedereen mogelijk om gebruik te maken van E-learning.

Ben je klaar om je VCA te behalen?

Meld je vandaag nog aan!

Dit zijn een aantal klanten waarvan de werknemers hun VCA-examen bij Invistra behaalden:

 

Klik om jouw e-learning te plannen!