Logo Invistra

Haal in één keer jouw VCA-examen zonder cursus

Ben je binnenkort weer verplicht om jouw VCA-examen te halen, maar wil je niet per se naar een cursusdag? Vraag dan hier jouw examen aan. We adviseren je wel om vooraf ons examenboek te kopen. Doe je dat? Dan ontvang je van ons tips om de theorie van VCA te leren. 

 

Vraag jouw examen aan

VCA-examen met cursus

Ken je de praktijk van VCA wel, maar heb je moeite met leren? Slaag dan in één keer bij Invistra, want we geven je tijdens de voorbereiding goede tips om te leren, waardoor jij toch slaagt. 

Invistra weet hoe het is als je het lastig vindt om de theorie van VCA te onthouden. Bij Invistra hebben alle trainers ervaring als docent. Ze kennen vanuit de praktijk verschillende manieren hoe je het beste kunt leren. Dankzij hen ga je anders of beter leren. Zo onthoud je de theorie van VCA beter en sneller.

Als je de cursus volgt in een dag, weet je 90% zeker dat je in één keer slaagt. Meld je vandaag nog aan voor de eerstvolgende VCA-cursus.

Ik meld me aan

Dit zijn een aantal klanten waarvan de werknemers hun VCA-examen bij Invistra behaalden:

 

Klik om jouw examen te plannen!

Dit kost een VCA-examen bij Invistra en voordelige incompany examens 

Ben je directeur, preventiemedewerker of HR-medewerker en moeten een aantal werknemers hun examen doen?Kies dan voor Invistra, zodat je zeker weet dat jouw werknemers de theorie van veilig werken kennen en kunnen toepassen. Ook werken we veel met buitenlandse werknemers. We zorgen dat ze klaar zijn voor hun examen, zodat ze bij detachering meteen slagen voor hun VCA en snel aan het werk kunnen. 

Profiteer van voordelige examentarieven wanneer vijf of meer werknemers in een keer hun examen doen. 

Het behalen van jouw examen kost slechts € 75,00 per persoon (exclusief btw).