Logo Invistra

Haal je VCA cursus en examen in Hendrik-Ido-Ambacht

We vangen steeds meer signalen op dat opdrachtgevers en aannemers een VCA certificaat verplichten. Is uw bedrijf al VCA-gecertificeerd, dan moeten de medewerkers ook individueel hun persoons VCA halen. En de cursus af te sluiten met een VCA examen. Dit zou het aantal ongevallen terugbrengen, risico’s beheersen en bewustzijn op het werkterrein verhogen. Ben jij je al bewust de rol van een VCA Certificaat?

Direct naar VCA halen

Mederwerkers van onder andere deze bedrijven gingen je voor:

Wat is VCA? En waarom een VCA Certificaat behalen?

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Simpelweg is dit de benodigde basiskennis die zorgt dat je als werknemer voorbereid bent op het beheersen van risico’s. Hiermee beperk je het aantal ongevallen. Het geeft meer bewustzijn voor de mogelijke risico’s op de werkvloer. Je leert de theorie voor veilig werken en weet hoe je in de praktijk moet handelen om risico’s te beheersen en ongevallen te voorkomen.

90% van de kandidaten die een VCA cursus volgt bij invistra behaald het VCA Examen en is daarmee VCA gecertificeerd’

VCA cursussen in Ambacht voor jouw werknemers 

Een VCA Cursus en/of examen in Hendrik-Ido-Ambacht hebben we voor zowel de werkgever als de werknemer. Als het om werknemers, inleenkrachten en zzp ‘ers gaat maken we onderscheid tussen uitvoerende en leidinggevende werknemers. Om geen opdrachten meer mis te lopen zorg je voor een basis VCA cursus en examen voor uitvoerende medewerkers (VCA Basis). Gaat om een leidinggevende medewerker dan volgt hij of zij de vol VCA cursus en examen (VCA Vol). Daarnaast kennen we VIL-VCU. Deze is specifiek gericht op de leidinggevenden die bij een uitzendorganisatie werken.

Lees hier meer over VCA cursus

VCA Basis cursus Hendrik-Ido-Ambacht

Alle kennis om de kans op ongevallen en mogelijke risico’s te beperken. Weet wat je moet doen als er zich toch iets voor doet. Met een VCA Basis cursus weten jouw werknemers exact welke handelingen verricht dienen te worden. Voor uitvoerend personeel en of uitzendkrachten hebben we de VCA Basis cursus en bijbehorend examen. Veel werknemers die praktische werkzaamheden uitvoeren bij echte ‘doe-bedrijven’ zoals bouwbedrijven, hoveniers, metaal, schoonmaakbedrijven en dergelijke hebben wij aan een VCA-diploma geholpen. 

Ben je op zoek naar een basis VCA Cursus inclusief examen in de omgeving Hendrik-Ido-Ambacht? Schroom niet en vraag naar de mogelijkheden of boek direct een VCA training met examen.

VCA Vol cursus in Hendrik-Ido-Ambacht

Ben je op zoek naar een VCA Vol cursus voor leidinggevende werknemers? Daar hebben we de Vol cursus voor. Deze cursus gaat net iets verder en zorgt dat leidinggevende de veiligheid voor andere werknemers kan garanderen. Naast de basiscursus is dit een verlengstuk waarin de leidinggevende de extra kneepjes rondom veiligheid en milieu onder de knie krijgen. De VCA Vol cursus plus examen in Hendrik-Ido-Ambacht is verplicht om leiding te kunnen geven aan werknemers tijdens werkzaamheden op een bouwlocatie. Je kunt deze halen zonder dat je VCA basis hebt

Specifiek een VCA Vol cursus volgen en bijbehorende examen halen in Ambacht? Behaal in één dag het VCA certificaat. 90% van de cursisten slaagt bij het examen bij Invistra.

Plan hier een VCA cursus

Hoe volg je een VCA Cursus in Hendrik-Ido-Ambacht:

1. Dagopleiding (inclusief examen)

In één dag al jouw kennis bijspijkeren op het gebied van VCA. Volg een VCA cursus als dagopleiding. Zo haal je het maximale uit je VCA cursus, leer alles over veiligheid op de werkvloer. Met de dagopleiding maken we alle theorie op de praktijk. Een groepsgrootte van 15 personen geeft ons alle ruimte om VCA kennis praktisch en concreet te maken. De docent is al ruim 11 jaar actief als veiligheidsexpert en heeft ervaring uit het onderwijs. Dit kan je verwachten: van 08:00 tot 15:00 (VCA Basis). Voor VCA VOL gaan we nog even door tot 15:30. Om 16:00 starten we de examen. Omstreek 17.00 weet jij direct of je officieel VCA gecertificeerd bent.

Boek hier een dagcursus

2. Online E-learning (inclusief examen)

Wil je niet vastzitten aan een dagcursus? Volg je liever zelfstandig de VCA Cursus? Dat kan in de vorm van E-learning. De e-learning cursus zit duidelijk en gebruiksvriendelijk in elkaar. De online cursus bevat een afwisselend programma met video’s, afbeeldingen en illustraties. Hiermee maken we de online vca cursus zo leuk en leerzaam mogelijk. Daarnaast fungeren wij als stok achter de deur, want je krijgt pas toegang tot het (proef)examen zodra je alle vragen doorlopen hebt.

Meer weten over VCA E-learning cursus? Lees alles over de online cursusvorm met de voordelen, prijzen en beschikbare data op de speciale e-learningpagina. 
Ga naar E-learning’

Los VCA examen in Hendrik-Ido-Ambacht?

Is jouw VCA Certificaat binnenkort afgelopen? En bezit jij alle VCA kennis goed? Boek dan een los VCA Examen. Het VCA Certificaat is 10 jaar geldig. Is jouw certificaat nog geldig? Of loopt het certificering binnenkort af? Plan een VCA Examen in Hendrik-Ido-Ambacht, behaal het examen en verleng jouw VCA certificaat

Direct een examen plannen

Ondernemer of ZZP’er in Ambacht? Volg VCA cursus voor Bedrijfscertificaat 

Ben je een ZZP’er of eigenaar? Ben jij al in bezit van een VCA Certificaat in Hendrik-Ido-Ambacht? Voorkom ongevallen en onnodige risico’s op de werkvloer. Scherp je theoriekennis bij en weet hoe te handelen in de praktijk. Naast alle VCA cursussen en examens voor werknemers heeft Invistra ook een programma voor bedrijfscertificering. Heb je een risico, inventarisatie? Hoe instrueer jij jouw medewerkers? Hoe borg je dat en houdt je hier een positieve controle op? Hoe herhaal jij hun kennis en kunde over veiligheid? Dit soort aspecten behandelen we in het programma. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorg richting de audit gaat. Hiervoor hebben we o.a. een gedeeld VCA-sytseem en een VCA app ontwikkeld.Veel opdrachtgevers vragen bij een project om een VCA certificaat. 

Meer weten over de voordelen van een VCA bedrijfscertificering? Ontdek alles rondom het certificaat.

Ga naar VCA Bedrijfscertificering