Logo Invistra

Haal jouw VIL-VCU in een keer bij Invistra

Ben jij leidinggevende bij een uitzendbureau of werk je als intercedent? En plaats jij kandidaten bij bedrijven voor wie VCA geldt? Dan ben je verplicht om een VIL VCU-diploma te halen. Volg de cursus bij Invistra en slaag. Of kies voor onze voordelige en interessante incompany training en laat iedereen bij jouw uitzendbureau in een keer slagen. 

 

Het is logisch dat jij een VIL VCU-diploma moet behalen, want als intercedent ben je mede-verantwoordelijk voor de gezondheid en het welzijn van geplaatste kandidaten. Het is belangrijk dat je hen laat werken op een plek die veilig, schoon en gezond is, zodat ze gewoon hun werk kunnen doen, geld verdienen en zodat jouw opdrachtgever tevreden is. Maar hoe bepaal je of een werkplek daaraan voldoet, terwijl je niet weet wanneer een werkplek veilig en gezond is? 

 

Als intercedent bij jouw uitzendbureau zet je mensen aan het werk bij bijvoorbeeld bouwbedrijven, fabrieken, installatiebedrijven. Ook al plaatst je maar een kandidaat bij slechts een bedrijf dat een werkplaats heeft, dan al is de VIL-VCU cursus voor jou van belang. 

Bij Invistra in Ridderkerk of bij jouw bedrijf op locatie haal jij jouw VIL-VCU.

Plan jouw VIL-VCU cursus!

Waarom zou je jouw VIL-VCU cursus bij Invistra halen?

VIL-VCU betekent letterlijk Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Dit is een onderdeel van VCA en omvat regels die alles vertellen over veilig, gezond en milieuvriendelijk werken. De cursus is daarom bijna hetzelfde als een VCA-cursus. Het verschil is alleen dat we de cursus aanvullen met informatie en tips voor de uitzendbranche.